COEVAL ofereix informació a pimes i autònoms sobre les ajudes de digitalització d’empreses

Les pimes, micropimes i autònoms interessats en els diferents programes d’ajudes per a la digitalització d’empreses tenen a la seua disposició una jornada organitzada per COEVAL Innovall, en col·laboració amb l’Oficina Acelera PYME de FEMEVAL.

D’aquesta manera, demà dimarts, a les 16 hores, la seu de COEVAL acollirà la jornada ‘Ajudes per a la digitalització de pimes, micropimes i persones autònomes: Kit digital i altres ajudes’. Segons expliquen els organitzadors, les pimes “necessiten ara més que mai digitalitzar el seu negoci, i en aquesta jornada s’aportarà informació de com cal preparar la sol·licitud per a tenir èxit, amb especial atenció al programa Kit Digital que es nodreix de fons europeus”.

Així mateix, les empreses que aporten solucions digitals per a empreses coneixeran com poder donar-se d’alta com a Agent Digitalitzador i poder beneficiar-se de l’esmentada convocatòria del programa Kit Digital.

Aquest consisteix en una iniciativa aplicació s’ofereix en tota Espanya i que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles en el mercat per a aconseguir un avanç significatiu en el nivell de digitalització.

D’aquesta manera, COEVAL i Innovall acosten a la Vall d’Albaida informació directa d’aquelles línies de fons europeus de les quals es poden beneficiar empreses i autònoms, per a ajudar a millorar-les en camps com la digitalització, graó que avui tots han de pujar per a professionalitzar adequadament la seua empresa o activitat econòmica.