Eva Bernabeu llança ‘Retratoterapia’, un projecte per a empoderar a les dones

La fotògrafa ontinyentina Eva Bernabeu ha llançat un nou projecte en clau feminista, ‘Retroterapia‘, amb el qual pretén “ser capaç de captar aquesta essència que resideix en el teu interior, el teu jo genuí”, explica. L’objectiu és proporcionar “una eina per a empoderar a les dones, un impuls d’energia i reconeixement a la dona lluitadora, valenta, capaç i especial”.

“Ànima guerrera”

Eva Bernabéu identifica l‘”ànima de guerrera” com “la força que tota dona porta dins i en algun moment deuria expressar per a ser reconeguda”. Aquesta dona que s’autodefineix com a “emprenedora, inquieta i feliç” afirma que aquesta iniciativa més enllà d’una sessió de fotos: “És una experiència transformadora, per a recuperar la teua autoestima”, detalla. I afegeix, “és un ratet màgic, on la meua càmera et captarà en estat pur, on et reconeixeràs com a dona valenta i eixiràs amb ganes de menjar-te el món i el millor de tot… amb unes fotos xulíssimes i una amiga per sempre“.

Aquesta iniciativa sorgeix de conjuminar dos dels àmbits que més li agraden en el món: la fotografia i el creixement personal. “Pense que la gent necessita voler-se més, valorar-se i en un moment de la meua vida m’hagués agradat trobar a algú, que m’ajudés a veure aquesta part de mi que jo no veia”.

A qui va dirigit

‘Retratoterapia’ està creada per a tota dona entre 18 i 80 anys “que tinga ganes de passar una estona amb ella mateixa, buscant en el seu interior, reconeixent la seua valentia, sentint que no està sola, però sobretot, veient la fortalesa que fins ara no havia reconegut en ella i eixint totalment empoderada i amb més ganes de viure que mai. És un moment màgic, sorpresa darrere sorpresa, una experiència única i on jo t’acompanyaré i sostenir durant tot el procés”.

En definitiva, “és un ratet que tota dona hauria de permetre’s i regalar-se. Es tracta d’expressar-se: saltar, ballar, relaxar-se, riure i potser plorar“. Les dones interessades en aquesta iniciativa poden posar-se en contacte amb Eva Bernabéu, en Emana by Filles de Berna.