Col·lapsat tot el mes en la ITV d’Ontinyent. Sense cites

La situació que afecta a les estacions de la Inspecció Tècnica de Vehicles a tota la Comunitat Valenciana també arriba a Ontinyent. Ara mateix no n’hi ha cita prèvia per a tot el mes de juliol. El calendari està bloquejat i no ofereix més possibilitats. La pàgina oficial de l’entitat que gestiona les inspeccions, la SITVAL depenent de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme no permet reservar cita a l’estació d’Ontinyent on totes les dates estan tancades i no es pot avançar cap als mesos d’agost o setembre.

Ahir dijous es publicava al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) l’ordre per incorporar una trentena d’administratius a la Societat Valenciana d’Inspecció Tècnica de Vehicles (SITVAL). La publicació d’aquestes bases és el primer pas per a la contractació dels administratius o administratives que cobriran les necessitats de 25 estacions d’Inspecció Tècnica de Vehicules ubicades a tota la Comunitat Valenciana. L’objectiu final és descongestionar i agilitzar els treballs.

La previsió de l’empresa pública és que sobre el proper 15 de juliol ja estigui operatiu el nou sistema informàtic de reserva de cites per a les quals caldrà fer el pagament previ de les taxes corresponents.