Cóm aconseguir una fantàstica cistella de Nadal?

Molt fàcilment. El Periòdic d’Ontinyent et dóna l’oportunitat de viure un Nadal especial. Per això sortegem dos magnífiques cistelles per als nostres lectors.

Només cal emplenar el fullet que apareix a peu de pàgina en una de les planes que reservem per al sorteig en cada edició de paper de El Periòdic d’Ontinyent. Cada dissabte donem la possibilitat. Amb les dades de cada lector cal fer arribar la butlleta a la nostra redacció, ubicada al carrer Dos de Maig 127. Es pot entregar presencialment, dipositant-la en la bústia o enviar-la per correu ordinari. Això sí ha d’arribar abans del dimecres 22 de desembre perquè eixe dia, quan acabe el sorteig la Loteria Extraordinària de Nadal, nosaltres farem el nostre propi sorteig amb tots els participants.

Una cistella per celebrar el Nadal al màxim. Amb un cuixot de qualitat. Amb vi negre, blanc, licors i cava. Amb torrons de Xixona i d’Alacant. Amb dolços i bombons.

Si el dia 22 no eres agraciat amb la Loteria de Nadal, no passa res perquè pots emportar-te una de les cistelles de El Periòdic d’Ontinyent. Molt atents perquè només queden dos edicions de dissabte per oferir-vos la pàgina amb la fulleta que cal emplenar, retallar i entregar. Bona sort lectors!