Comença a Ontinyent la vacunació als centres socioassistencials

Sense arrancar encara amb velocitat de creuer, però el pla de vacunació arriba aquesta setmana als centres socioassistencials d’Ontinyent. En concret ho farà als centres de dia per a malalts d’alzheimer i de malalts mentals, així com al centre ocupacional José Antonio Bodoque i al de persones amb diversitat funcional de Caixa Ontinyent. El pla preveu vacunar tant a usuaris com a treballadors d’aquests centres.

En total, 388 dosis: 96 en el centre ocupacional José Antonio Bodoque; 31 en el centre de persones de diversitat funcional; 150 en el centre de dia d’AFAO i 111 en el CRIS-ADIEM. Aquest avanç de la vacunació té lloc la setmana següent a haver-se completat la del personal de l’Hospital d’Ontinyent a infermers, tècnics TCAES i personal administratiu.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat a disposició de la Conselleria de Sanitat tots els espais municipals per facilitar la vacunació massiva que està estudiant dur a terme la Generalitat Valenciana, una volta la Comunitat reba a les pròximes setmanes les vacunes que està esperant de distintes farmacèutiques. En aquest sentit, des del govern ontinyentí s’ha enviat una carta d’oferiment formal a la direcció del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, on es posa a disposició de la campanya de vacunació contra la Covid-19 tots els mitjans materials i humans que siguen de competència municipal, com ara les instal•lacions esportives, culturals, administratives i socials, a més del personal que es considere necessari per a un adequat desenvolupament de la campanya.