Comença el II Formworking de formació en habilitats directives d’Ontinyent

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, donava aquest dimarts la benvinguda a les persones participants en les II Jornades del programa Formworking, de formació d’autònoms i empresaris en habilitats directives, que tenen lloc els dies 2 i 9 de maig a la Sala Gomis. Es tracta d’una acció impulsada pel Govern d’Ontinyent dins l’estratègia de formar i retenir el talent local, i que en aquest cas compta amb la col·laboració de Caixa Ontinyent, i la participació de ponents de l’escola d’empresaris EDEM.

Jorge Rodríguez, que acudia acompanyat pel regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, destacava la importància “d’impulsar l’economia local no sols des de la creació d’oportunitats i d’emprenedoria, sinó també des del foment de la formació i l’aprenentatge com a eina per assolir aquest objectiu. Una formació com aquesta sols sol ser accessible desplaçant-se a grans ciutats com València, i per això valorar els esforços per dur-la a terme a Ontinyent”. Pablo Úbeda també intervenia per donar la benvinguda a una segona edició plantejada “per ser participativa i productiva”.

Aquest dimarts intervenien Emilio Llopis, Doctor en Màrketing, qui parlava sobre Digitalització per a Pymes; i el sociòleg Eduardo Rosser, Consultor en diferents escoles de negoci internacionals, al voltant de tècniques de negociació. En la jornada del 9 de maig participarà la blogger i consultora Reme Egea, creadora del projecte “Con los pies en el Aula”, qui abordarà el tema del lideratge; i finalment intervindrà Eva Chornet, diplomada en Ciències Empresarials amb ampla experiència en llocs de responsabilitat en xicotetes i mitjanes empreses, qui parlarà de finances. Després de l’exposició de cada ponent es genera un col·loqui amb els assistents per resoldre dubtes i aprofundir en els temes de major interés.