Comerç In llança una acció solidària per a les famílies més vulnerables

Les sinergies entre Comerç In i l’ajuntament d’Ontinyent han donat fruit una vegada més a una iniciativa conjunta, “La compra més solidària”, una acció que busca que les persones més vulnerables de la ciutat tinguen accés als productes de diferents establiments comercials aquest Nadal.

Des d’aquest divendres, 17 de desembre, fins al dia 3 de gener, els comerços associats disposaran a les seues botigues d’unes vidrioles solidàries on els consumidors podran deixar la seua voluntat. “La quantitat que recaptem ho distribuirem a través de la Regidoria d’Infància, Adolescència, i Cooperació, en forma de vals de compra, perquè Creu Roja ho puga repartir entre les famílies amb menys recursos”, ha explicat Marisa Nàcher, gerent de Comerç In. Els usuaris i les usuàries podran utilitzar-los per a adquirir joguines, llibres i material escolar.

D’altra banda, la presidenta de l’associació, Ana Ferro ha destacat “com a associació i membres d’aquesta societat en aquests dies ens agradar celebrar, però també compartir i aquesta és la nostra manera de fer-ho”. Per altre costat, la regidora d’Infància, Adolescència i Cooperació, Katty Ushiña, ha expressat que “antigament es recollien les joguines i la gent anava a l’ajuntament”, però per evitar estigmatitzar aquest col·lectiu des de fa un parell anys s’està treballant en entitats com Creu Roja perquè “les famílies tinguen l’oportunitat d’elegir el que volen gastar” en aquestes dates tan assenyalades com és Nadal. “Son xicotetes accions de cadascú que si les sumem i agrupem podem fer coses grans i traure un somriure a tots aquests menuts”, ha conclòs Nàcher.