fbpx

Comerç In llança una nova campanya per impulsar els productes locals i de proximitat

Comerç In ha presentat aquest matí la nova campanya ‘Confecomerç‘. Una acció emmarcada dins de la iniciativa ‘El bon comprar’, dirigida al consumidor final, que pretén conscienciar sobre els nostres productes autòctons i comerç de proximitat en un moment difícil d’alçada de preus, desproveïment o escassejat d’alguns productes bàsics. Si l’any passat, la iniciativa que llançaren posava el focus sobre l’impacte de la compra en el futur del territori, baix el lema #ElFuturoQueCompras, ara Comerç In amb ‘Confecomerç’ posa l’accent “en la importància de recuperar uns principis que han eixit a la superfície davant d’un escenari globalitzat que ens ha fet veure les seues imperfeccions”, expliquen des de l’associació.

Per això, amb aquesta campanya, des de l’associació que presideix Anna Ferrero volen “plasmar els valors i qualitats essencials del xicotet comerç, que en el cas d’Ontinyent el formen més de 500 petites empreses i autònoms, que generen un volum de negocis important per a la ciutat i la contribució dels quals a través dels seus impostos afavoreixen l’impuls de serveis que potencien el benestar dels ciutadans”, defensen.

Per a la iniciativa s’han produït peces com a cartelleria i bosses, que s’han distribuït gratuïtament als associats. En total, s’han repartit 130 cartells i més 7.000 bosses entre els comerciants integrants per tal de captar l’atenció dels clients i difondre al màxim l’acció. Els membres de Comerç IN que participen en la iniciativa col·locaran els cartells als seus aparadors, en què es podran llegir els conceptes eix central de la campanya: Proper, humà, fresc i sostenible; també repartiran les borses de paper entre els clients, intensificant el missatge de la iniciativa, augmentant-ne la visibilitat pels carrers del municipi d’Ontinyent.

Des de Comerç In han aprofitat per a agrair expressament el suport de l’Ajuntament, la regidoria de Promoció Econòmica, a través del seu responsable J. Pablo Úbeda, així com la regidora coordinadora de l’àrea de política econòmica, sostenibilitat i projectes europeus, Sayo Gandia per la seua estreta col·laboració.