La V edició del Trofeu Family Cash d’Ontinyent reunirà prop de 200 ciclistes

El Club Ciclista Ontinyent organitza aquest diumenge, 18 de setembre, la V edició del Trofeu Family Cash d’Ontinyent, una trobada per a les escoles ciclistes de la província de València on es preveu que participen més de 200 ciclistes. Des del club destaquen que no seria possible realitzar aquesta prova, que cada any creix i es consolida dins del calendari de la Federació Valenciana de Ciclisme, sense la gran la col·laboració de l’empresa Family Cash, l’Ajuntament d’Ontinyent, juntament amb els patrocinadors i altres col·laboradors (Eset, Guerola, Ulb, Perxats Gonzalo Benyto, Paco Sanchis Transports, Miguel Soriano Pintors S.L., NAC Restaurant, renova 10, Radical Bike, Autoescola Zeta i Lurbel).

El regidor d’Esports, Òscar Borrell, posava l’accent en què aquest trofeu ja ve sent “una tradició a Ontinyent” i aprofitava per a agrair el suport del supermercat Family Cash. “És una part fonamental, i així ho vam veure en la Gala de l’Esport, que les empreses aposten per l’esport perquè una empresa que s’associa a l’esport té molts més beneficis”, comentava. Tot seguit, destacava la tasca que du a terme el Club Ciclista d’Ontinyent, així com el talent dels seus membres que “espera que tinguen un bon resultat aquest diumenge“.

Com a novetat, en aquesta cinquena edició s’incorpora una carrera de cadets. Aquesta se celebrarà pel circuit urbà habitual que es desenvolupa en el polígon del Pla. Així, el torneig començarà a les 9.00 hores amb la prova dels cadets. A continuació, al voltant de les 10.00 hores, està previst que comencen les diferents carreres corresponents a les diverses categories (Promeses, Principiants, Alevins, Infantil) que s’inclouen dins de les escoles de ciclisme. Un any més, Ontinyent viurà un matí intens sent l’epicentre del ciclisme i reunint una gran quantitat de joves que gaudeixen creixent al voltant d’una bicicleta.