Comerç In retalla les quotes i fa un pas endavant per la unitat a Ontinyent

Canvi important en l’estratègia de la principal entitat comercial d’Ontinyent. Comerç In, associació que agrupa a més de 150 comerços i serveis en la ciutat, ha pres una decisió significativa que busca “crear un projecte associatiu que busca fer accessible l’adhesió a Comerç IN de tots els comerços i serveis de la ciutat”. Així s’ha manifestat des de la direcció de l’entitat després de l’assemblea ordinària que va tindre lloc ahir dijous.

Una de les mesures de xoc aprovades per tal de fomentar l’adhesió i la unitat ha estat la reducció de l’import de les quotes. S’aprova de forma unànim la reducció de la quota que passa de 30€ a 20€ mensuals per als comerços, i 16€ per als establiments de serveis. Es tracta, segons s’explica des de Comerç In, d’una decisió que respon a la voluntat per a que “des de l’associació es facen esforços per implementar canvis a la realitat actual”.

És per tant, tal i com es valora des de l’entitat, d’una aposta clara i decidida per trobar la unitat dels comerços i serveis de la ciutat en una mateixa línia d’actuació, en una associació potent que done la màxima cobertura en quant a prestacions per als seus associats. Així, es recorda que, en l’últim any, l’associació duu gestionats més de 300.000€ en ajudes per a reformes i inversiones en equipament comercial per a comerços adherits, un actuació important que afegiex valor a l’associació que, insisteix en que no sols organtiza campanyes de dinamització, sinó que també aporta un valor directe als seus membres. 

L’assemblea de Comerç In també ha aprovat posar en marxa una iniciativa dinamitzadora per al consum local. Es tracta de la ‘Targeta Regal del Comerç Local’, una targeta que es podrà adquirir per part de qualsevol client, i es podrà consumir en 150 establiments adherits a Comerç IN (tots els membres de l’associació). A banda també permetrà acumular punts de fidelització, i aplicar-se descomptes en tots ells. Una aposta per integrar a tot el sector en una dinàmica que ve en tendència, la de regalar targetes com a solució als dubtes davant qualsevol detall, aniversari o esdeveniment. 

A més, la cita d’ahir dijous també va servir per efectuar canvis a la junta directiva de Comerç In. Miguel Lurbe, representant a Like Sport Outlet Store (tenda oulet de Lurbel a Ontinyent) passa a ocupar el càrrec de vice-president de l’entit, i Paula Sanchis, gerent del ‘Òptica de Paula ocuparà per primera vegada un lloc de vocal a la Junta.