Comerç In sorteja 2.000 € a través de set “xecs anti inflació”

La realitat social que es viu als carrers és cada vegada més dificultosa en aquest context inflacionista. Amb tot i amb això, des de Comerç IN no han volgut quedar-se amb les mans creuades i han llançat una nova iniciativa per tal d’estimular l’activitat econòmica d’Ontinyent. Es tracta de 7 xecs anti inflació valorats en 2.000 euros que se sortejaran des del 15 de març fins al 8 d’abril.

La nova acció s’ha presentat aquest matí en roda de premsa on ha participat la presidenta de Comerç In, Anna Ferrero, el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, així com diversos associats. La nova campanya que pretén, una vegada més, dinamitzar l’economia local de la ciutat, sortejarà 2 xecs valorats en 500 euros i altres 5, en aquest cas, per un valor de 200 euros.

L’afortunat o afortunada que s’emporte el premi haurà de gastar aquest xec en els més de 130 comerços i serveis que integren Comerç In en els pròxims mesos. Segons han explicat des de l’associació, cada mes es podrà fer ús de 50 euros, en el cas d’obtenir el premi de 500 €, mentre que per al xec de 200 € aquesta quantia serà de 20 euros mensuals.

En relació amb la participació del sorteig, aquesta es durà a terme a través de compres superiors a 20 euros en establiments generals i de 10 € en quioscs, forns, bars i cafeteries. D’aquesta manera, els compradors tan sols haurà d’emplenar una papereta de participació disponible als establiments o enviant un missatge privat per Facebook o Instagram amb la foto del tiquet i les dades de contacte. El sorteig tindrà lloc a través de les xarxes socials el pròxim 14 d’abril.