Comerç In té com a objectiu arribar als 200 socis a Ontinyent

Som la família In. Dels In de tota la vida”. La nova campanya de l’associació de comerços i serveis In d’Ontinyent no s’adreça al comprador, ni tan sols pretén captar l’atenció del possible client de fora. De fet, és una campanya que planteja una comunicació interna, que cerca “reforçar el sentiment de pertinença i generar vincles”, tal com explica la gerent de Comerç In, Marissa Nàcher. Tot va sortir d’un joc. El clàssic de l’“amic invisible” però en versió, regal de comerciant a comerciant, entre els més de 150 amb què ja compta l’associació. “Som la més gran a Ontinyent i hi ha nous comerços que s’estan sumant. Esperem que es genere una dinàmica per continuar captant més socis”, va afegir. L’objectiu, segons va reconèixer, és assolir la xifra de 200 establiments associats.

Tot això quan Comerç In camina cap al seu 25è aniversari el proper any. Una estètica en què es posa de manifest que l’entitat viu aquest sentiment d’identitat com en una família. Aquest ha estat l’eix creatiu en què han treballat el Tratado de Mari Paz amb el treball audiovisual i fotogràfic de 2Clicks i la banda sonora que ha posat la cantant Paloma Aparisi. “És una campanya molt emotiva en què pretenem demostrar els nostres valors, sentir-nos còmplices els uns dels altres”, manifestava la presidenta de Comerç In, Ana Ferrero a la presentació aquest passat dijous a la seu de l’entitat, al Carrer Major. “Des de l’Ajuntament donem suport a aquestes iniciatives que creen llaços i uneixen membres de les entitats. Comerç In no para de promocionar el comerç d’Ontinyent i som conscients del que ha canviat aquesta ciutat els darrers deu anys gràcies a les iniciatives i el dinamisme de les associacions comercials i d’hostaleria”, subratllava la regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix .

Una tassa que viatja dins d’una caixa regal, de soci a soci, ha estat la dinàmica triada per difondre una campanya que estarà en vigor les properes setmanes i que serà visible a la Fira de Tendes, Tapes i Rock que se celebrarà a Ontinyent entre els dies 7 i 9 de juny.