Comprant de tot cor, una nova campanya comercial solidària

Comprant de tot cor és la nova campanya de Comerços i Serveis In d’Ontinyent, per a donar visibilitat a les malalties cardíaques i a les associacions que donen suport a les famílies amb aquestes patologies. Una iniciativa social amb caràcter solidari, que arranca hui, i estarà en marxa fins al 25 de febrer. Consistirà en què totes les botigues de Comerços i Serveis In donaran visibilitat a dos associacions: ‘Latiendo juntos’ i AMCA, Associació de Malalts Cardíacs i Anticoagulats d’Ontinyent. A més a més, hi haurà butlletes, que valdran un euro, i amb les quals els clients podran participar en una tómbola del comerç local. Els diners recaptats es repartiran entre aquestes dos entitats.

Comerç in, a més del seu caràcter econòmic, també “és una entitat de caràcter social, perquè estem a Ontinyent, una ciutat mitjana, i totes les accions de carrer i socials i intervencions en les quals puguem col·laborar allí estarem donant suport a la gent del nostre poble”, explicava la gerent de Comerç In, Marissa Nacher.

En la presentació de la campanya han participat representants de les dos entitats sense ànim de lucre que treballen pels malalts i per les seues famílies: Mariana, tresorera de Latiendo juntos i Miguel, d’AMCA, Associació de Malalts Cardíacs i Anticoagulats; Silvia, comerciant i mare d’una xiqueta amb una cardiopatia; la gerent de Comerç In, Marissa Nacher i el regidor de Promoció Económica, Pablo Úbeda.