‘Comprar a Ontinyent té premi’ repartirà 9000 euros per dinamitzar el comerç local

Ontinyent posarà en marxa el pròxim dilluns ‘Comprar a Ontinyent té premi’, una nova campanya de dinamització que repartirà 9000 euros en premis a través de butlletes rasca-rasca que es repartiran en els establiments locals. Natàlia Enguix, regidora de Promoció Econòmica, presentava aquest dijous la nova iniciativa de promoció comercial juntament amb Marisa Nácher i Alba Seguí en representació de les associacions Comerç IN i SOC. Una campanya que s’inclou dins l’impuls a la nova marca “Ontinyent Comercial” que es presentava el passat mes d’octubre per modernitzar la imatge del nostre sector de comerços, serveis i gastronomia.

Natàlia Enguix destacava l’interés de posar en marxa la campanya en el mes de març “perquè els nostres comerços i serveis d’Ontinyent tenen de tot i volem mostrar i transmetre la importància de desestacionalitzar les compres. Amb Ontinyent comercial i la campanya que hui presentem demostrem que la ciutadania pot fer les seues compres durant tot l’any a la ciutat”.

La campanya, a la que participen 173 establiments, consisteix en la distribució de butlletes rasca-rasca entre totes les persones que compren als establiments participants entre el dilluns 11 de març i dissabte 30 de març, ambdós inclosos. Els comerços repartiran les butlletes entre les persones que facen una compra per import igual o superior a 20 €. Tant les butlletes com el tiquet o factura simplificativa s’han de conservar per acreditar la compra en cas de resultar amb premi.

Es repartiran un total de 9.000 € en premis mitjançant 140 targetes regal de Caixa Popular precarregades amb els següents imports: 100 butlletes amb un premi de 50 € i 40 butlletes amb un premi de 100 €. Les persones guanyadores hauran de contactar amb el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament per acreditar que són guanyadores, amb el tiquet de la compra, i així poder rebre la targeta regal amb el premi corresponent, que podran gastar-ho en els comerços participants fins al 30 d’abril.

Tant Alba Seguí com Marisa Nácher tenien paraules d’agraïment per a l’Ajuntament per l’impuls a campanyes com aquesta. Seguí destacava la iniciativa com a “molt atractiva, pel retorn que suposa per als comerços i serveis i l’incentiu que suposa al consum”, a més de posar en relleu la importància “de desestacionalitzar les compres”. Nácher coincidia en aquest punt, afegit també que a Ontinyent “anem fent un gran treball entre l’Ajuntament i les associacions per reforçar aquest sector”, posant com a exemple dels bons resultats que l’informe recentment presentat per COEVAL sobre l’economia a la comarca apunta al subsector de comerços i serveis, amb Ontinyent com epicentre, com el tercer que més aporta al PIB de la Vall d’Albaida.