Compromís obre primàries per a designar al pròxim alcaldable

Per unanimitat dels assistents a l’assemblea d’aquest divendres s’aprovava la nova executiva local que serà la que gestionarà el procés de primàries amb les vistes posades en les municipals de 2023, per a això s’ha donat el termini d’una setmana per a presentar candidatures. L’assemblea decidia que en cas que hi haja més d’una candidatura a l’alcaldia, es faran primàries en el format que propose l’executiva i aprove una posterior assemblea. Si existeix una única candidatura, aquesta se sotmetrà a l’aprovació per part de l’assemblea, i posteriorment, l’executiva i l’assemblea determinaran l’itinerari a seguir per a la confecció de la llista completa.

Executiva local

Quant a la composició de l’executiva, l’assemblea va ratificar el nomenament de dos portaveus que seran Nico Calabuig i Mª Àngels Moreno els qui, a més, configuren actualment el grup municipal. L’elecció de dos coportaveus ha estat valorada pel col·lectiu com “una aposta pels lideratges plurals i paritaris del projecte polític de Compromís per Ontinyent”.

La resta de l’executiva estarà integrada en l’àrea d’Organització i Finances amb Paloma Alberola i Víctor Vidal; l’àrea de Comunicació estarà en mans de Gonzalo Borredà i Maria Valls; l’àrea d’Acció Electoral i Protocol estarà dirigida per Pepe Pla; l’àrea de Polítiques Sectorials per Helena Gandia i l’àrea de Joves per Raül Cambra.

En paraules de Nico Calabuig “és un equip paritari, i vol recollir la pluralitat de sensibilitats que componen el nostre col·lectiu, així com continuar obrint portes a totes aquelles persones que vulguen sumar-se a construir el futur d’Ontinyent”.