Compromís per Ontinyent es reuneix amb l’Associació Veïnal de Sant Rafael per recollir les necessitats del barri

El portaveu i la regidora entrant de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig i M. Àngels Moreno s’han reunit aquest dimecres amb la junta de l’Associació Veïnal de Sant Rafael, presidida per Modesta Pastor, amb la finalitat de conèixer les necessitats  del barrí, així com les seues peticions.

La trobada ha servit per posar de relleu aspectes de millora del barri, com la desaparició en l’actualitat del servei de Policia de barri, la necessitat d’una major cura i manteniment en els parcs, principalment el de l’avinguda Cristòfol Colom i la glorieta de l’Orútjol, o l’existència de diferents carrers amb voreres molt estretes.

 “Considerem clau recuperar serveis com la Policia de barri, que ha deixat de prestar-se. És fonamental que un servei de proximitat amb la ciutadania com aquest es mantinga i no siga una acció anecdòtica. Però, a més, creiem que hauria d’apostar-se de veritat pel servei, dotant-lo de més dies i horaris, per convertir-lo en un referent real per a les necessitats de la gent dels barris”, explicava Nico Calabuig.

Per la seua banda, la regidora entrant, M. Àngels Moreno, assenyalava que “hi ha altres qüestions que considerem també molt necessàries, com és la recuperació del parc de Sant Rafael, enfront del Centre de salut del barri. És evident que aquest espai ha perdut molta vitalitat. Pensem que cal prioritzar accions per a dignificar l’espai i fer que recupere la seua imatge de zona verda viva. A més, cal cuidar aspectes com la seguretat, estudiant la instal·lació de proteccions també als laterals de la pista de bàsquet, que eviten l’eixida de balons i puguen ocasionar colps en vianants o eixides dels menuts a la carretera”.

Des de Compromís per Ontinyent concloïen subratllant que “agraïm sincerament l’acollida i l’atenció que ens ha oferit la junta de l’Associació Veïnal de Sant Rafael, que ha participat d’una manera molt nombrosa en la trobada. Per a Compromís per Ontinyent és clau mantindre un contacte constant i directe amb el teixit associatiu i veïnal de la nostra ciutat“.