Coneix les fonts, els llavadors i els abeuradors d’Ontinyent

L’àrea de Turisme de l’ajuntament d’Ontinyent ha programat una sèrie de rutes turístiques per a aquestes pasqües per a conéixer la idiosincràsia de la nostra ciutat d’una manera lúdica. Per a aquest dilluns 18 d’abril s’ha organitzat la ‘Ruta de l’aigua’ en la qual es farà un recorregut per les fonts, llavadors, i abeuradors d’Ontinyent, una ciutat coneguda antigament per a l’abundància de les seues aigües i fonts.

L’itinerari servirà per a conéixer aquelles que estan més amagades, així com curiositats sobre els seus usos, rius subterranis, i el seu aprofitament com a fonts d’energia. Els grups estaran formats d’entre 25 i 30 persones i per a reservar plaça caldrà cridar a l’Oficina de Turisme (96 291 60 90) o enviar un correu a ontinyent@tourisinfo.net, ja que les places són limitades. És una ruta totalment gratuïta i tindrà una duració de 2-3 hores aproximadament.

*Aquest periòdic no es fa responsable del canvi d’horari, itinerari, així com de la disponibilitat de les places. Per a més informació posar-se en contacte amb l’Oficina de Turisme.