Conselleria desmenteix als sindicats: “són 8 les places sense cobrir”

La Conselleria de Sanitat, a través del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent ha volgut desmentir la informació proporcionada per CCOO amb la qual denunciaven la falta de 21 places d’especialistes per cobrir a l’Hospital d’Ontinyent.

Segons el sindicat existeix una carència de set especialistes en Ginecologia; dos a Cirurgia i Aparell Digestiu; dos en Traumatologia: un a Otorrinolaringologia; un a Reumatologia; un a Anestesiologia i Reanimació; dos a Pediatria; dos a Medicina Interna; dos a Psiquiatria; i tres més a Urgències.

Per contra, des del Departament expliquen que “ara com ara, amb la incorporació d’un radiòleg en els pròxims dies, són 8 les places sense cobrir”. A més, des de la gerència s’ha previst la planificació del personal per evitar repetir situacions com les viscudes en anys anteriors durant el període vacacional amb el tancament de la planta de Medicina Interna. “De la mateixa manera s’està treballant per a cobrir les places de personal vacants en el Departament i s’està ultimant la conformació de la plantilla de professionals del nou hospital”.

Des del Departament també han volgut recordar el compromís del Consell amb el nou hospital, “com ho demostra la recent adjudicació, per un import de 6,2 milions d’euros, de les obres que completaran el nou Hospital d’Ontinyent, amb l’adequació i muntatge dels espais destinats a cafeteria, cuina, àrea d’esterilització, quiròfans i sales blanques”.