El col·legi Santa Maria posarà en escena ‘El gran showman’

Muntar un espectacle musical. Fer-ho amb la dignitat que ja es va exhibir a ‘Simba, el nou rei’. Estar a l’alçada d’aquest antecedent. Preparar-ho des de l’amateurisme, la voluntat i la passió pel que es fa. Aquests són els fonaments sobre els quals s’està creant ‘El gran showman’, el futur musical sobre el qual ja es treballa al Col·legi Santa Maria. Per això, amb l’impuls del professorat del centre, la implicació dels pares i mares i la participació de l’alumnat, es durà a terme una intensa feina que ocuparà, almenys, el que queda del 2024 i els primers mesos del 2025 , data per a la qual es vol posar en escena la representació del musical ‘El gran showman’.

De moment ja s’assagen alguns números musicals i comencen a preparar-se elements de l’atrezzo. Prèviament, s’ha materialitzat tota la gestió de la preproducció, amb les autoritzacions pertinents i amb l’adaptació de les partitures de l’obra.

El gran showman‘ es basa en un biopic que recorre la vida de Phineas Taylor Barnum, que es va convertir en el promotor i empresari d’espectacles més importants als Estats Units. La seua història va ser portada a la gran pantalla el 2017, on se celebrava el naixement del món de l’espectacle i que els somnis es poden convertir en realitat. Tal com va passar a ‘Simba, el nou rei’ (que va superar els tres anys de funcions), serà més d’un centenar de pesones les que prenguen part en el muntatge i representació d’aquest nou espectacle.