El col·legi Santa Maria registra una gran afluència de donants de sang

Durant tot el matí ha estat un seguici de gent la que arribava a les instal·lacions del col·legi parroquial de Santa Maria per a participar en la donació extraordinària que s’està efectuant hui a Ontinyent dins de la iniciativa Sang Valentí que han organitzat els dos centres diocesans de la ciutat.

Si l’any passat va estar el col·legi Sant Josep el que acollia per primera volta aquesta iniciativa solidària, enguany els equips del Centre de Transfusió de Sang de la Generalitat s’han instal·lat al centre de Santa Maria per recaptar les donacions voluntàries de la gent.

Al llarg del matí han desfilat pel Centre professors, pares i mares així com veïns que s’han volgut sumar a l’activitat. En alguns casos donaven per primera vegada; en altres eren habituals… fins i tot s’han donat casos de gent que ha tornat a fer una donació després de molts anys.

Els equips mòbils del Centre de Transfusió de Sang faran hui sessió doble perquè a partir de les 17 hores, i fins les 20:30, està previst que s’instal·len en el saló del Casino de la Societat de Festers on també s’ha convocat als socis festers a una donació extraordinària.