La Tenda Solidària Trèvol torna a obrir als carrers d’Ontinyent

Va tindre la seua primera posada en escena destacada al carrer Martínez Valls, en l’eix comercial de referència en la ciutat en l’actualitat. Posteriorment, i en aquesta última etapa, estava situada al polígon de l’Altet, en una nau. Però la Tenda Solidària Trèvol ha decidit tornar als carrers del casc urbà. Estarà, a partir d’ara, al Carrer José Iranzó, 35, en les antigues dependències de l’espai d’exposició que ocupava l’establiment comercial de màquines d’escriure i mobiliari d’oficina Martínez Tormo ‘Màquina’.

La decisió de tornar al casc urbà, de nou al barri de Sant Josep i molt prop d’on estava anteriorment, compta amb el suport de la Fundació Trèvol, de l’Ajuntament d’Ontinyent i de l’empresa Kapitalia que ha portat a terme l’acció. “Ens van demanar que els trobàrem un local comercial on pogueren tornar al carrers principals d’Ontinyent, el nostre departament de locals i naus liderat per Jose Albalat es va posar en marxa, i així va poder trobar el local”, han explicat des de Kapitalia Inmobiliaria.

Decoració, regals, llibres, mobles, objectes de segona mà en bon estat de conservació i ús, són alguns dels productes que s’ofereixen en la Tenda Solidària Trèvol que té com a finalitat “donar suport als programes del Projecte Trèvol que no tenen cobertura econòmica i per donar protecció legal a les persones amb discapacitat/diversitat funcional que es puguen trobar en situació de desemparament. L’objectiu final és que qualsevol persona disfrute de forma activa a la societat i en tots els àmbits de la seua vida”. La Tenda, a més, compta amb l’ajuda dels voluntaris que aporten el seu temps i coneixements.