Consternació per la mort d’un jove empresari a la platja de Daimús

Ahir, dilluns de Pasqua, trascendia la notícia de la tràgica mort de Vicente Jordán, jove empresari de 44 anys a la platja de Daimús. El cos sense vida d’aquest veí d’Ontinyent va estar localitzat per un grup de persones que volaven un dron i, a través de l’aparell, van observar que n’hi havia un cos sobre l’aigua. Els fets es produien al voltant de les 13:30 hores de la vesprada.

Després d’avisar el 112 es va rescatar el cos ja sense vida de l’home i es va donar part també a la Guàrdia Civil. Efectius policials es van presentar a la platja per fer-se càrrec del cas. S’ha obert una investigació per tal d’aclarir les estranyes circumstàncies en què es va produir la troballa.

Vicente Jordán era un dels responsables del grup empresarial QD Global integrada per tres empreses amb línies de negoci diferenciades fonamentades en la tecnologia, la decoració i els complements per a la llar i la innovació i desenvolupament.

A més, era integrant de la comparsa Gusmans on la notícia ha provocat una gran commoció després que començara a difondre’s ahir per la vesprada.