L’Ontinyent 1931 C.F. assoleix el liderat per primera vegada

Amb un partit menys però amb ple de victòries, l’Ontinyent 1931 C.F. ha jugat, ha golejat i ha guanyat els 3 punts del partit que estava pendent front al Montaverner. Els de Roberto Bas sumen tres punts més i amb aquest triomf empaten a 27 punts amb el Contestano que té un partit més que els del Clariano.

Els gols del Búfalo Mateo, per partida doble, el d’Omar que havia obert el compte als primers minuts de l’encontre, i els de Lluis Felipe i Quico Vidal arredoneixen una maneta per a celebrar el dilluns de Pasqua. Un contundent 0-5 en derbi comarcal i, a partir d’ara, els blanquinegres tenen per davant els partits front al filial del Rayo Ibense, pròxim diumenge al Clariano, l’encontre pendent front a l’Esides Caramanchel, una eixida a Beniarrés i, apuntat en el calendari, el gran derbi del 25 d’abril front al Deportivo Ontinyent.

El míster Roberto Bas ha valorat la victòria com “una altra final que hem guanyat”. L’entrenador de l’Ontinyent, després del partit ha destacat la feina feta pels seus jugadors “quan aconseguíem desestabilitzar el seu joc interior han aparegut les ocasions de perill a favor nostre”. Segons Roberto Bas “hem estat ben ordenats i a mesura que passaven els minuts i anàvem aconseguint els gols ells han acusat més el fet d’haver jugat el divendres també”. El míster ha destacat el paper de Mateo que hui ha eixit per l’absent Kevin i avançava que el partit del pròxim diumenge contra el Rayo Ibense serà “una altra final, tal i com està aquesta lliga”.