Correus torna a obrir el departament més màgic

Un Nadal més, Correus torna a posar a la disposició dels més menuts prop de trenta bústies especials per a recollir les cartes del Pare Noel i els Reis Mags. Aquestes bústies romandran fins al 5 de gener en prop de trenta oficines postals de la província de València.

D’aquesta manera els xiquets i les xiquetes  que ho desitgen podran dipositar les seues cartes per al Pare Noel i els Reis Mags en aquestes bústies, que a més de fomentar l’esperit nadalenc, tenen com a objectiu incentivar la pràctica de l’escriptura dels més xicotets de la casa.

Correus fa 26 anys que celebra la campanya de Reis amb bústies específiques per a recollir els desitjos dels infants i entregar-los als seus destinataris  d’Orient, o en el seu cas al Pare Noel en el Pol Nord.

Servei virtual

A més, per a aquells que no puguen acostar-se a una de les quasi trenta oficines amb bústia especial o que preferisquen les noves tecnologies, Correus ha obert les portes del departament d’Enviaments Extraordinaris Virtual. Aquesta iniciativa, que compleix ara sis anys de la seua primera edició, es va crear amb l’objectiu que els xiquets conegueren al detall, el fascinant procés que segueixen les seues cartes des que són escrites per ells fins que arriben a les mans del Pare Noel i dels Reis Mags.

Aquesta nova edició mantindrà el mateix esperit màgic i especial d’anys anteriors, fent partícips als xiquets d’un viatge extraordinari en el qual els seus somnis i desitjos en forma de carta arribaran als seus il·lustres destinataris. D’aquesta manera, fins al 5 de gener, tots aquells que així ho desitgen podran accedir al departament a través de la web ww.departamentodeenviosextraordinarios.es, per a descobrir la màgia del departament més sorprenent i gaudir de l’experiència màgica des de qualsevol punt d’Espanya. Per a un major resultat es recomana usar els navegadors Chrome o Firefox.