Dàmaris Gelabert i la Xarxa d’Escoles AD LIBITUM Anuncien Gira per la Geografia Valenciana

La Xarxa d’Escoles AD LIBITUM anuncia una emocionant gira amb l’aclamada música, compositora, pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert. Del 25 al 29 de juny, Gelabert, juntament amb els alumnes d’AD LIBITUM recorrerà diverses localitats de la Comunitat Valenciana per a oferir concerts gratuïts que prometen ser una experiència inoblidable per a tota la família però sobretot per als més xicotets. Les actuacions tindran lloc a Ontinyent, Montaverner, Corbera, Bocairent, i Beneixama, amb la col·laboració de les diferents entitats musicals de les poblacions.

“Tothom gaudirà moltíssim d’aquesta gira, que realment té un doble propòsit. D’una banda, volem donar l’oportunitat als nostres alumnes de poder formar part d’un esdeveniment d’aquestes característiques amb una artista que mou masses infantils i per una altra, i gràcies a Segurs Francés com a patrocinador de totes les nostres activitats formatives, volem portar al carrer la cultura perquè els xiquets puguen gaudir en família de la música d’un dels seus ídols musicals de manera totalment gratuïta”, va comentar Lluis Muñoz, Codirector d’AD LIBITUM.

El Tour començarà el 25 de juny al Parc Vicent Andrés Estellés a Ontinyent a les 19.30 hores, seguit per actuacions a l’Auditori Lluís Peiró de Montaverner el 26 de juny, la Plaça Major de Corbera el 27 de juny, i la Plaça Major de Bocairent el 28 de juny, tots ells a les 19.30 hores. La gira culminarà el 29 de juny a les 12.00 hores a l’Auditori Pedro Joaquín Francés de Beneixama.

Aquest esdeveniment no sols dona una oportunitat única als alumnes d’AD LIBITUM de tocar al costat d’una artista de renom, sinó també és un regal cultural per a les famílies valencianes que podran gaudir de la música de Dàmaris Gelabert de manera gratuïta. Concerts accessibles i familiars que sens dubte crearan records inesborrables per a tots els assistents.

Per a més informació:
Lluis Muñoz – Codirector AD LIBITUM
info@adlibitum.es
962914224