Un uruguaià per a reforçar l’atac de l’Ontinyent

Després de la tornada de Casti, primer fitxatge de l’Ontinyent 1931 per a la temporada 2024/2025, la direcció tècnica d’El Clariano continua mans a l’obra per confeccionar la millor plantilla possible. Per això, el conjunt ontinyentí ja ha anunciat la seua segona incorporació. Es tracta d’Iván García, extrem uruguaià que arriba procedent de l’Atzeneta UE.

Iván García és un jugador molt consolidat a la categoria. Als seus 24 anys sumarà la seua sisena temporada en Tercera RFEF, on ja compta amb una llarga experiència i coneixement que ajudarà a l’equip. L’uruguaià juga a la demarcació d’extrem, i pot ocupar tant la banda esquerra com la dreta. De fet, es descriu com un jugador ràpid, treballador i que sap desmarcar-se correctament. Destaca que li agrada arribar a gol i estar prop de la porteria.

Sobre l’elecció, ha manifestat les raons que han fet que apostara pel club d’El Clariano: “L’any passat vaig veure que l’Ontinyent era un equip molt seriós, que jugava bé, feia molt bé les coses i que quan va arribar a la categoria es va notar que era un equip que anava a estar dalt. M’agrada molt el camp i l’afició, i això em va fer escollir l’Ontinyent”.

Pel que fa a la seua trajectòria, Iván García va començar al món del futbol al Llevant, on va estar 9 anys. Després va passar per equips com l’Elx Il·licità, l’UD Benigànim o el Torrent CF, on va aconseguir l’ascens a Segona RFEF.

L’any passat va arribar a l’Atzeneta UE, on ha tingut una temporada complicada per les lesions, però ja es troba bé per donar-ho tot a El Clariano: “Vaig tindre una operació, però enguany estic al 100% i recuperat per poder jugar ací al màxim nivell”.