Daniel Ferrero guanya el Certamen Internacional de Bandes de València

La música d’Ontinyent està d’enhorabona perquè un dels seus, Daniel Ferrero Silvage, ha guanyat el primer premi de la secció d’honor del Certamen Internacional de Bandes de València, possiblement l’esdeveniment de competició més important en el món bandístic.

L’ontinyentí, que ha aconseguit aquest important triomf al front de la Unió Musical d’Alberic, repeteix la victòria que ja va obtindre en el certamen celebrat fa dos anys. Ferrero suma un nou reconeixement en la màxima categoria del certamen. Anteriorment havia obtés un segon premi en les edicions de 2007, 2013 i 2015 i un tercer en la de 2011. La Unió Musical d’Alberic que dirigeix el d’Ontinyent es va imposar tot sumant 379,5 punts, per davant de la Societat Musical Lira Castellonera que va obtindre 371 punts.

Daniel Ferrero (Ontinyent 1965) és actualment professor de trompa en el Conservatori Professional de Dénia, compatibilitzant aquesta dedicació professional amb la direcció de la banda del municipi de la Ribera. Cal recordar que va ser director de la Societat Unió Musical d’Ontinyent des de 1987, quan va assumir la batuta en substitució de son pare el recordat Mestre José María Ferrero que havia mort en un fatal accident, fins l’any 2000 en que va abandonar la direcció. Amb tot sempre s’ha mantingut vinculat a la Unió Artística.