‘Vivir dos veces’ de Jorge Calatayud, a les portes de l’estrena

L’ontinyentí Jorge Calatayud està imparable en la seua carrera dins del seté art. Com va avançar aquest periòdic el seu nom està unit al llargmetratge de ficció ‘Vivir dos veces’, una pel·lícula que planteja reflexions de les oportunitats que ens dóna la vida per a reconduir el camí. En aquest trajecte, en format de ‘road movie’ els protagonistes trobaran l’oportunitat d’una vida nova, i a més, s’enfrontaran a enganys i decisions discutibles. Per a poder conéixer aquesta història humana i identificar-nos hem d’esperar fins al 6 de setembre, però el tràiler ja es pot visualitzar en la pàgina web de Radio Televión Española, per anar obrint boca.

El rodatge del film va durar 17 setmanes i les localitzacions van ser les localitats de València, Terol i Castelló. gran projecció Jorge Calatayud té una gran projecció en el món del cine, ja que ha sigut ajudant de direcció en sèries i pel·lícules conegudes com ‘El Ministerio del Tiempo’, ‘Mi gran noche’, ‘Lola, la película’ i ‘Cuéntame cómo pasó’, entre altres. Entre els seus treballs més recents també es troben la sèrie ‘Gigantes’, dirigida per Enrique Urbizu i José Coronado com a patriarca de la família.

A més també ha participat en la sèrie protagonitzada per Javier Cámara, ‘Vota Juan’, que critica el món de la política en clau d’humor. Mencionar que fins a dues ocasions Jorge Calatayud ha format part de l’equip premiat amb un Goya a la millor direcció novell. La primera vegada va ser per a la directora Carla Simón pel llargmetratge ‘Estiu 1993’ i la segona, per la pel·lícula ‘Carmen y Lola’ dirigida per Arantxa Echevarría.