David Albelda, Robert Fernández i Pep Serer visiten el campus d’estiu del Club Deportivo Esport Base Ontinyent

Aquest dimecres 14 de juliol, els exjugadors de primera divisió David Albelda, Robert Fernández i Pep Serer han visitat els xiquets que participen al campus d’estiu d’aquest any del Club Deportivo Esport Base Ontinyent.

Els tres exjugadors han compartit amb els xiquets tant les seues experiències com anècdotes de les seues trajectòries futbolístiques. A més, els han contagiat la il·lusió que ells tenien quan eren menuts i practicaven aquest esport. Una il·lusió que encara no han perdut.

Robert Fernández, exjugador del València CF i del FC Barcelona, els ha confessat que, si poguera, els canviaria tot el que ha aconseguit per tindre l’edat dels xiquets. Per la seua part, David Albelda, exjugador del València CF i actual entrenador de l’Atzeneta UE, ha animat els jugadors a què gaudisquen i ha destacat que no es troben en l’edat de sentir pressió al jugar, sinó de gaudir del futbol. En canvi, Pep Serer, exfutbolista del FC Barcelona, Real Mallorca, València CF i Villarreal CF, ha subratllat la importància de compartir experiències tant fora com dins del camp.

Pascual Donat, director de l’escola, ha agraït la visita dels exjugadors, que, a més, van ser companys seus al Villarreal CF, i ha destacat el valor de les seues paraules.

Els xiquets han aprofitat per a fer-los preguntes i han rebut huit balons que han sortejat els exjugadors de primera divisió. Però el millor regal que s’han emportat ha estat la visita dels exfutbolistes i els consells que els han donat sobre aquest esport d’equip. Encara que els separen molts anys, la cara d’il·lusió d’Albelda, Serer i Fernández era la mateixa que la que tenien els xiquets.