Debat històric entre partidaris i detractors del Bou en Corda d’Ontinyent

És la primera vegada. En un mitjà de comunicació i enfocat de cara a l’opinió pública. El Periòdic d’Ontinyent ha organitzat un debat entre partidaris i detractors de la celebració del Bou en Corda d’Ontinyent. Un debat lluny de l’estridència, de la desqualificació i dels insults. Un debat des del respecte i des de la moderació en les formes, encara que cadascú defense opinions completament diferents i quasi irreconciliables.

Serà a l’espai Club Barcella que esta nit a les 21 hores emetrà en estrena el canal Facebook de El Periòdic d’Ontinyent. Des de l’hotel Kazar on habitualment tenen lloc les trobades del Club Barcella. Participaran Alfredo Reig i Víctor Cucart, per part dels portadors del Bou de la Puríssima; mentres que Blanca Micó i Dúnia Pardo ho faran com a integrants del col·lectiu Cassola Sense Corda i l’Associació Protectora d’Animals de la Vall d’Albaida.

Un debat on es posaran damunt la taula qüestions centrals com si la celebració del Bou en Corda és adequada al segle XXI o cal ser revisada, així com també si cal fer una consulta a la ciutadania d’Ontinyent per saber que en pensa al respecte.

Amb llibertat per a l’expressió de les opinions contràries, el debat centrarà el seu contingut en la celebració que tindrà lloc aquest cap de setmana a Ontinyent. Es tracta d’un debat històric perquè és la primera volta que un mitja de comunicació local reuneix postures oposades en aquest tema. El programa es podrà vore també el cap de setmana a la plataforma ONTV de la nostra web.