L’art de l’ontinyentí ‘Dulk’ torna als Estats Units de la mà de la fira ‘Context Art Miami’

L’artista ontinyentí Antonio Segura, més conegut pel seu nom artístic ‘Dulk’, torna un any més a la fira d’art i disseny de Miami ‘Context Art Miami’, una de les cites més rellevants pel que fa a l’exhibició d’artistes emergents a través de galeries d’arreu del món. En aquesta novena edició, que s’estendrà des del dimarts 30 de novembre fins al diumenge 5 de desembre, Segura presentarà els seus treballs més recents, dos acrílics sobre lleny d’una mida de 120 x 90 cm i una escultura de fusta, en una galeria procedent de Hong Kong coneguda com a ‘Art Coedvex’ i ubicada en l’estand A24.

L’estil de l’ontinyentí es basa en una concepció “surrealista inspirat en la naturalesa, però sobretot en la situació d’amenaça constant en la qual es troben els ecosistemes del món”, explica Segura. “Jugue en aquesta idea de crear com unes finestres oníriques, que en un primer moment ens mostren una imatge molt acolorida i visualment molt atractiva, però una vegada ens parem a contemplar cada detall ens adonem de la realitat crua que vivim”.

L’obra d’Antonio és multidisciplinària, es barreja entre la pintura i l’escultura i recentment en l’art digital. A l’esquena acumula desenes d’exposicions arreu de tot el món. Entre elles, destaquen ciutats com Londres, Roma, Barcelona, Los Ángeles o Nova York, entre altres. Tanmateix, els seus mons naturalistes es despleguen per murals repartits en carrers de la Xina, Hawaii, Canadà o Europa. A la ciutat d’Ontinyent podem trobar-ne un a la façana del centre comercial El Teler. Amb tot i això, serà l’encarregat de dissenyar la falla municipal en les pròximes Falles 2021 junt amb Alejandro Santaeulalia. El projecte conegut sota el nom ‘Protegeix allò que estimes’, va ser elegit per una votació unànime.