Demanen desbloquejar la seua cotxera de mals estacionaments

Entrar o eixir de la cotxera que està situada en el tram inicial del carrer Pintor Segrelles número 4, enfront del centre comercial El Teler, s’ha convertit en tota una odissea per als seus usuaris. I en un autèntic mal de cap per als veïns que han d’escoltar, sovint, el so del clàxon dels vehicles que tracten d’accedir o abandonar el seu garatge. El bloqueig és continuat, ja que l’entrada d’aquesta cotxera és aprofitada per nombrosos vehicles per a estacionar de manera momentània. Però amb aquesta acció el que provoquen és un problema que ja ha aconseguit dimensió d'”insuportable“, segons els mateixos veïns.

Els veïns atribueixen la qüestió a la proximitat de l’oficina de la Caixa. “Molts entren per un moment o retiraran diners al caixer i estacionen davant de la nostra cotxera”. La situació es repeteix constantment. Cada cinc minuts sol succeir la mateixa escena, originant discussions freqüents entre els qui tracten de fer ús de la seua plaça de garatge i els qui estan de pas.

La cotxera disposa dels seus corresponents guals, però són ignorats pels qui detenen el seu vehicle a les portes del garatge. Durant els caps de setmana, en els quals el carrer té un ús per als vianants, el problema no remitent perquè molts vehicles baixen des de l’Ereta per a accedir al caixer de l’entitat financera. La cotxera té una capacitat per a cent vehicles que són els que accedeixen a aquest punt. Els veïns reclamen solucions.

Instàncies i queixes a l’ajuntament

Des del mes de juliol han començat a recaptar imatges fotogràfiques per a documentar l’inconvenient que pateixen diàriament. A més, han enviat fins a cinc instàncies de moment on plasmen per escrit la seua queixa i sol·liciten alguna solució.

D’altra banda, asseguren que són constants les telefonades a la Policia Local per a informar de la situació que s’està produint encara que rares vegades coincideix el requeriment d’una patrulla amb el bloqueig de la cotxera que sol durar, en general, el temps de retirada dels diners en el caixer.