Demanen mesures per a pal·liar la velocitat en el Camí la Moneda

El veïnat del Camí de la Moneda, la continuació de la pujada a l’ermita de Santa Anna, presenciava recentment un accident greu entre un cotxe i una moto. Principalment, des del ramal 7 a l’11, els residents es mostren preocupats perquè consideren que aquest tram del camí és “perillós, a causa de la gran velocitat per la qual circulen tot tipus de vehicles i que fa complicat tant transitar en vehicle i a peu”, expliquen.

D’una banda, s’han dirigit a l’Ajuntament d’Ontinyent perquè instal·le mesures de seguretat per a minorar la velocitat, com la ubicació de regruixos, que obliguen a circular de forma més pausada, “com correspondria a una àrea de camp i zona residencial com és aquesta”.

Resulten de gran ajuda els espills que estan instal·lats en les interseccions entre els ramals de més difícil visibilitat i la via principal, però els veïns insisteixen: “farien falta regruixos abans de les interseccions i en el lloc on es troben els contenidors del fem, perquè és un punt negre”.
En qualsevol cas, el veïnat també fa una crida a la consciència de la ciutadania a l’hora de circular per aquest tipus de vies i, especialment per aquest tram.

El de les últimes setmanes no és l’únic accident greu que ha tingut lloc en aquest punt, ja que fa uns tres anys també es registrava un altre accident, en el qual el cotxe va arribar a bolcar. A pesar que aquest tram del camí es va eixamplar de 3 a 6 metres, segons apunten els residents, encara per les característiques de la recta quan acaba la costa i per les corbes següents, “revist perillositat si no es condueix a una velocitat moderada”.