Demanen que el Poliesportiu d’Ontinyent s’anomene Juan Carlos Ferrero

La iniciativa ja ve de llarg, però aquesta setmana, coincidint amb la victòria del seu pupil Carlos Alcaraz a Wimblendon, s’ha reactivat. Des del dimarts està en marxa una petició perquè es considere la conveniència d’anomenar el Poliesportiu Municipal d’Ontinyent amb el nom de Juan Carlos Ferrero.

La petició s’ha activat a través de la plataforma Change.org i ja s’acosta cap a les 200 signatures en les primeres hores de recorregut digital. Segons el pomotor de la mateixa, “Juan Carlos Ferrero Donat és l’esportista més internacional de la localitat. Fa 30 anys que està recollint èxits, primer com a tennista i ara com a entrenador, abanderant el nom d’Ontinyent per tot el món. És trist que no tinga el reconeixement que mereix per part de les institucions per la qual cosa la proposta és que, el Poliesportiu Municipal porte el seu nom: Poliesportiu Municipal Juan Carlos Ferrero Donat”.

Si estàs d’acord i vols sumar-te a la petició has d’entrar a Change.org i buscar la petició al voltant de Juan Carlos Ferrero i el Poliesportiu d’Ontinyent. Després cal seguir els passos per adherir-se a la proposta.