Més vigilància privada a la Piscina Municipal pel repunt d’incidents

L’Ajuntament d’Ontinyent ha decidit reforçar la vigilància a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal mentres dure l’actual temporada de bany d’estiu. Amb aquesta mesura es pretén incrementar la seguretat en un recinte que diàriament és utilitzat per centenars de persones, fonamentalment en el mes de juliol.

L’augment de la vigilància, a través d’una empresa privada de seguretat, és conseqüència d’un repunt detectat amb incidents que han anat succeint-se en les últimes setmanes. S’han registrat algunes baralles entre usuaris i, a més, s’han detectat sustraccions de pertinences personals dins de les instal·lacions.

La temporada de bany d’estiu de la Piscina Municipal suposa el moment de major afluència de persones a les instal·lacions municipals, una situació que té en els mesos de juny i juliol els seus punts àlgids. Ara mateix conviuen els usuaris ocasionals amb els abonats a la temporada de bany i els esportistes que participen en les diferents escoles esportives d’estiu que estan desenvolupant-se.