Deriven l’ajuda de la Plaça Concepció a Benarrai i Pont Vell

Era una qüestió de prioritats i el govern municipal decidia reassignar la subvenció de la Diputació de València, del pla d’inversions, en funció de les necessitats més apressants, com explicava la regidora d’Hisenda, Natalia Enguix. “Hem tret del pla d’inversions de la Diputació de València per a enguany les obres de la Plaça Concepció, que contemplaven 588.000 euros, i hem destinat els diners d’aquestes ajudes a les obres hidràuliques de Benarrai, per a evitar les inundacions, que són 755.000 euros – 355.000 afegits als 400.000 ja estaven contemplats- i una part de la restauració del Pont Vell 233.407 euros -el pressupost d’aquesta última obra ascendeix a 397.407 euros”, afirmava la responsable municipal de l’àrea d’Hisenda.

Natalia Enguix apunta que “la redacció del projecte i direcció d’obra es pagaran enguany amb fons municipals, una quantitat de 91.000 euros, la qual cosa permetrà que aquests treballs seguisquen avant i l’execució de l’obra es faça en 2022, amb l’ajuda del pla d’inversions de l’administració provincial”.

Altres modificacions de crèdit, segons apunta l’edil, s’han produït en l’adequació del depòsit d’aigua de Tarongers, obra per a la qual havien previst 300.000 euros i el projecte d’obra ja està en 450.000 euros; les obres d’urbanització de Pintor Segrelles que han suposat 95.000 euros més del que es preveu. “La modificació de crèdit ha vingut motivada pel canvi en el pla d’inversions de la Diputació”, declara Natalia Enguix. Aquest punt es tractava en el ple del dia 25 de febrer i el treia en solitari el govern local, ja que l’oposició es va abstenir en la seua votació.