AITEX concedeix 13.000 euros en ajudes a Sant Francesc i Proyecto Hombre

L’Institut Tecnològic Tèxtil AITEX ha presentat la segona edició del Programa de Donacions i Ajudes Socials 2021. Una iniciativa de la qual s’han beneficiat onze associacions i fundacions amb més de 70.000 euros per a la realització de projectes socials.

Entra aquestes onze beneficiades, dies entitats d’Ontinyent. D’una banda a la Residència Sant Francesc, amb 8.000 euros per al projecte ‘Cuidem Junts’, que pretén mitigar la soledat de les persones majors duent a terme un pla d’atenció centrat en cada persona.

D’altra banda, a la Fundación Canónica Arzobispo Miguel Roca- Proyecto Hombre i Cáritas Ontinyent, amb 5.000 euros per a col·laborar en millorar l’ocupabilitat i la inserció laboral de persones amb problemes d’addiccions del Centre de Dia d’Ontinyent.

Les entitats seleccionades han sigut valorades segons els criteris de capacitat per a desenvolupar el projecte (infraestructures i personal necessari), l’experiència en la realització de projectes similars, l’impacte social i identificació objectiva de necessitats, la viabilitat social, tècnica i econòmica, i la qualitat de la proposta.