Des de les 8 del matí, última tanda dels Xecs Tornem Junts

Tercera i última tanda. Per a comprar a Ontinyent amb l’ajuda dels Xecs Tornem Junts. Des de les 8 del matí de hui dimarts 1 de desembre està oberta la fase definitiva d’aquesta iniciativa que pretén fomentar la compra de cara al Nadal als comerços i serveis de la ciutat.

L’avantatge dels xecs és que es pot comprar per la meitat del valor d’un producte o servei gràcies al suport que ofereix aquesta iniciativa de l’Ajuntament d’Ontinyent que ja ha invertit prop d’1 milió d’euros en les dos tandes anteriors.

En aquesta ocasió seran menys els diners que es posen en circulació, ja que la proposta compta amb un finançament de 120.000 euros (front als 600.000 i els 400.000 de les dos tandes anteriors). Es posen en circulació xecs per valor de 10 euros, 25 euros i 50 euros. Però les limitacions d’aquesta nova fase impedeixen participar als que ja es van vore beneficiats en les rondes anteriors. A més, una persona només pot adquirir un xec de 50 euros com a valor màxim. La compra dels xecs es pot fer per part de qualsevol ciutadà major de 18 anys, amb el seu DNI, a través de la plataforma www.quedataontinyent.com i existeix un ventall de 325 establiments locals on poder gastar els xecs.

En les anteriors ocasions la venda dels xecs va tindre un ritme trepidant des de l’inici de la campanya un factor que va provocar que s’esgotaren pràcticament a les poques hores d’eixir en circulació.