Desakato, Lisasinson i Smoking Souls, entre els caps de cartell del Llos Festival

El pròxim 26 de març, els rockers i seguidors del techno tenen una cita al Polígon Serrans d’Aielo de Malferit amb l’activitat central de l’equinocci de primavera, el Llos Festival. Gargall obrirà les seues portes a les 6 de la vesprada i arrancarà amb una bona mostra de la música rock del territori nacional i s’allargarà fins ben entrada la matinada (5:20 am) amb la millor música techno del moment.

El rock estarà representat pel conegut grup asturià de punk-rock Desakato, cap de cartell en nombrosos festivals arreu d’Espanya, seguit del famós grup pegolí Smoking Souls. Encetaran la vesprada els aieloners Gargall i des de Benimaclet Lisasinson.

En l’apartat del techno Rafa Siles, un dels DJs més importants del territori nacional i resident a la Sala Barraca, serà l’encarregat d’amenitzar la vetlada i tancar del festival. Completaran la nit el carcaixentí Cone i el DJs locals Mentecatos.

Des de l’organització han explicat que hi ha centenars d’entrades venudes i les físiques anticipades, disponibles a l’ajuntament i a la Casa de la Joventut, estan a punt d’esgotar-se. L’esdeveniment, fruit de la participació dels joves i les associacions juvenils en els pressupostos participatius, on va resultar la proposta més votada, s’ha organitzat conjuntament entre l’Ajuntament i una bona mostres dels jovents.

El festival que fusiona els sons del rock i el techno arriba amb 7 actuacions entre grups de música i djs queda complet amb el següent horari: Gargall (18:30h), seguit de Lisa Sinson (20.00), Smoking Souls (21.15), Desakato (23.15), Cone (01.00), amb el canvi d’hora Putos Mentekatos (03.10) i Siles (04.30).

Les entrada es podran aconseguir o bé a través d’internet en entradasatualcance.com per un preu de 12 euros més despesa, o en taquilla per 16 euros.