Ad Libitum rendeix homenatge als professors de l’escola amb un concert commemoratiu

És un acte obert a tota la ciutadania, perquè AD Libitum ha volgut compartir amb motiu del seu 25 aniversari, un concert especial en el qual participaran més de 40 professors de les diferents escoles que té aquesta entitat al llarg de la Comunitat Valenciana.

“És la primera vegada que realitzarem un concert d’aquestes característiques i està dedicat a tota la comunitat educativa d’AD Libitum: mares i pares, professorat i alumnat, per agrair a totes aquestes persones que hagen confiat en l’aprenentatge d’AD Libitum”, declara Lluís Muñoz, director de l’entitat.

La cita serà el proper dissabte 26 de març, a les 19.30 hores, en el Centre Cultural Caixa Ontinyent. La plantilla de professors està formada per més de 80 persones, per tant, actuaran en aquest concert més de la meitat. Hi haurà ensembles de metall, fusta, corda i música moderna, que interpretaran un repertori molt amé, pensat per a tots els públics.

Anualment hi ha una escola d’AD Libitum que acull un concert de professors, però de l’escola en qüestió, de manera que les actuacions van fent-se cada any en un municipi. La particularitat d’aquesta, és que intervindran els docents de les diferents escoles d’aquesta marca musical nascuda a Ontinyent, fa ara un quart de segle.

Des d’AD Libitum afegeixen que “ens sentim orgullosos de moltíssima gent que ha passat per les nostres escoles i es dediquen a la música tant professionalment com de forma amateur, fent de la música una part important de les seues vides”.