Descens contingut de la incidència i els casos actius

La Conselleria de Sanitat ha actualitzat les dades un divendres més. Com en les últimes actualitzacions s’aprecia una millora en les xifres i una reducció de la velocitat de propagació de la Covid-19. La diferència entre la informació del dimarts i la de hui és molt lleugera, però indica que a poc a poc, les mesures restrictives i la conscienciació de la ciutadania van donant resultats.

Així, les PCR positives acumulades passen de 2817 a 2943, el que suposa 126 casos nous. Una xifra inferior a les últimes setmanes, però que encara suposa una gran quantitat de nous contagis. Quant a les PCR positives en els últims 14 dies la xifra baixa de 383 a 355, el que baixa la incidència als 1.004,33 contagis per cada 100.000 habitants.

A la comptabilització de les víctimes mortals, la Conselleria ja indica que han sigut 26 les veïnes i veïns d’Ontinyent que han perdut la vida amb Covid-19. Faltarien per afegir cinc morts més, de les quals aquest periòdic ha tingut constància, però que encara no s’han inclòs en les estadístiques de la Conselleria.