Detingut per circular per dins de la plaça de la Concepció

Diumenge passat, al voltant de les 11.30 hores, la Policia Local d’Ontinyent va ser alertada sobre un vehicle que estava conduint “de manera irregular” i evidenciava “signes que el seu conductor estava sota els efectes de l’alcohol”. Segons fonts oficials, una patrulla va detindre l’automòbil en la gasolinera Repsol, situada en l’avinguda Almaig, enfront de Telepizza. En aquell moment, “es va realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor, llançant un resultat positiu de 0,98 mg/l”, afegeixen. Sembla que, durant el procediment, l’acompanyant “va confrontar a un dels agents, arribant fins i tot a agredir-ho i causar-li lesions a la mà dreta”, afegeixen les mateixes fonts. Es va sol·licitar suport addicional per a detindre a la dona. A conseqüència del seu arrest, “l’home es va enfurir i també va atacar al mateix agent, la qual cosa va portar a la seua detenció”, afirmen. El vehicle va ser retirat per una grua i es van dur a terme els tràmits legals corresponents.

D’altra banda, el dissabte al voltant de les 4.20 hores, un individu va ser arrestat en la plaça de la Concepció per negar-se a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia. Segons fonts oficials, el vehicle estava circulant dins de la plaça i el conductor “mostrava signes evidents d’intoxicació”. Diverses patrulles van acudir al lloc i, després de diversos intents i davant la persistent negativa del conductor a cooperar en les proves d’alcoholèmia, es va procedir a la seua detenció. El vehicle va ser remolcat per una grua i portat al depòsit.

D’altra banda, el diumenge al voltant de les 7.00 del matí es va dur a terme un control d’alcoholèmia en la zona de la carretera de València, on es van detectar quatre resultats positius en les proves realitzades.