Diego Benavent, or en la II Copa de Judo de la Federació Valenciana

El club de judo Masters d’Ontinyent participava aquest cap de setmana en la II Copa de Judo de la Federació Valenciana. Una competició que tenia lloc a Moixent i en la qual el club ontinyentí va aconseguir tres medalles: un or, una plata i un bronze.

En la categoria benjamí, Diego Benavent (-50 kg) obtenia la medalla d’or. En la mateixa categoria, la seua companya Vera Mollà (-24 kg) es feia amb el bronze. Finalment, en infantil, Yulia Cambra (-52 kg) assolia la plata.

A més a més, Jorge Bellver, Noor Benkerrum i Gerard Márquez van obtindre la medalla de participació i “van demostrar una gran actitud en els seus respectius combats” declaren des del club.

Diego Benavent, or en la II Copa de Judo de la Federació Valenciana El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent