Diumenge, Concert de Mig Any Fester amb El Periòdic d’Ontinyent

Aquest diumenge 28 de febrer, Ontinyent hauria de celebrar la jornada central dels actes i activitats programades pel Mig Any Fester. L’actual situació de pandèmia ha impossibilitat la celebració normal i tota la programació d’actes públics ha estat reduïda a iniciatives virtuals.

Però des de El Periòdic d’Ontinyent no ens resignem a que el maleït virus ens doblegue. I per això hem programat per al diumenge, a partir de les 12 del migdia, un concert extraordinari de música festera. Serà la nostra aportació en un cap de setmana on també es publica una revista especial dedicada al centenari de l’edifici de la Societat de Festers.

La retransmissió en viu de El Periòdic d’Ontinyent podrà seguir-se a través del seu canal de Facebook (amb una comunitat de seguidors pròxima als 23.000 usuaris) i comptarà amb un repertori equilibrat i variat. La música correrà a càrrec de les bandes de l’Agrupació Musical d’Ontinyent i la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent. El programa musical previst realitzarà un recorregut per les diferents modalitats de la música morocristiana amb peces de pasdoble, pas masero i marxes mores i cristianes. A més, es configurarà una audició amb selecció d’obres de compositors clàssics i altres més contemporanis.

El programa de la retransmissió d’aquest diumenge inclourà entrevistes amb el persident de la Societat de Festers, l’alcalde de la ciutat i la regidora de Festes amb els quals conversarem sobre el moment actual i les previsions de futur per als nostres Moros i Cristians.