Tornen les terrasses i l’esport a l’aire lliure


A partir del pròxim dimarts, l’hostaleria podrà tornar a obrir les terrasses. La decisió es confirmava ahir, després d’una reunió de treball entre la Conselleria de Sanitat i representants del sector.

Les terrasses podran obrir al 100% de la seua capacitat, això si, amb distància entre taules i no més de sis persones en elles. Sembla que l’horari serà el mateix que els comerços no essencials, és a dir, deuran tancar a les 18.00 hores. Una qüestió que es confirmarà demà dijous, quan s’aproven les noves mesures. Unes mesures que seran de nou valorades en un pròxim encontre de treball el 9 de març.

Quant a l’esport, l’interior dels centres esportius continuaran tancats. És a dir, es mantindran tancats gimnasos, pavellons i piscines. Segons mitjans de comunicació autonòmics i nacionals, la Conselleria de Sanitat permetrà només l’obertura d’instal·lacions esportives a l’aire lliure. A més, l’ús de les instal·lacions serà per a realitzar entrenaments, les competicions no es podran reprendre de moment.

Cal recordar que les excepcions són les competicions de caràcter estatal, com la Lliga EBA en la que competeix el primer equip del Club Martínez Valls Bàsquet, l’Eset-Ontinet. Aquests han continuat entrenant i competint al pavelló d’Ontinyent.