El públic torna hui al pavelló per a gaudir de l’Eset-Ontinet

El públic podrà tornar a gaudir del bàsquet en viu i en directe al mateix pavelló. L’Ajuntament d’Ontinyent permetrà l’entrada de l’afició per al partit de l’Eset Ontinet i el UPB Gandia d’aquesta vesprada.

Això si, hi haurà restriccions. Només es permetrà l’accés de 150 persones, que a més deuran presentar a l’entrada el carnet de soci del Club Martínez Valls Bàsquet o adquirir-ho en el moment.

L’encontre començarà a les 20.00 hores, i serà l’últim partit de la primera fase, en el qual els de Nico Sánchez buscaran la seua segona victòria. Una victòria que a més serà molt important, ja que comptaria per a la segona fase, que començarà la pròxima setmana i en la qual l’Eset-Ontinet lluitarà per mantenir la categoria de Lliga EBA.

L’equip ontinyentí no arriba a aquest partit en el seu millor moment. Fèlix Climent, Matías Boho i Jakub Kadasi han estat entrenant amb algunes molèsties, i Gonzalo Amador tornarà després de dues setmanes sent baixa per lesió. Malgrat açò, des de l’equip hi ha motivació i confiança en continuar fent el bon joc que es va mostrar als últims encontres en casa.

Des del Club Martínez Valls han recordat que aquesta vesprada serà imprescindible complir amb totes les mesures higiènic-sanitàries per a la prevenció de la Covid-19, i que independentment de l’hora a la qual finalitze el partit, el toc de queda continua sent a les 22.00 hores.