Diumenge tanca la temporada 2017 de la piscina municipal

La piscina d’estiu d’Ontinyent gaudeix de la seua última setmana, ja que el pròxim diumenge, 10 de setembre, finalitzarà la temporada de bany 2017. Una temporada en la qual s’han realitzat una sèrie de reformes com la construcció de dos magatzems per a material esportiu junt amb els vestidors secundaris de la piscina d’estiu, que ha permés lliurar una zona de despatxos en el Pavelló Municipal perquè el Club Martínez Valls Basquet tinga un espai per a les seues activitats.

A més, atenent una petició històrica, els clubs de natació i triatló han gaudit de la instal·lació de la piscina de 50 metres 15 dies abans de la seua apertura per preparar en millors condicions les competicions a l’aire lliure que han tingut en aquests mesos d’estiu.

Aquesta temporada s’ha comptat amb un equip de personal format per 7 socorristes, 4 vigilants de vestidors i manteniment, 5 monitors a jornada parcial i 2 ATS/DUE contractats per l’Ajuntament d’Ontinyent.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, agraïa a tot el personal eventual la seua tasca en aquests mesos d’estiu. “Enguany hem pogut tindre una temporada de bany molt profitosa per als clubs locals que han pogut entrenar en una piscina de 50 metres abans de l’apertura, així com les nombroses famílies que han portat als seus xiquets i xiquetes als cursos de natació, en definitiva, una temporada completa on totes les ontinyentines i ontinyentins han gaudit de la piscina d’estiu” declarava el regidor.

Els horaris per a aquesta setmana es mantenen: de dilluns a divendres de 10.00 a 21.00 hores i el cap de setmana de 10.00 a 20.00 hores.