Diverses cases en risc per les filtracions d’un immoble deshabitat

Els veïns de diversos habitatges de la plaça Coronació han denunciat la situació de perill imminent d’enderrocament del seu immoble. Fa cinc anys, la casa situada al número 20 d’aquesta plaça va sofrir una gran solsida. Des d’eixe moment els problemes d’humitats i clivelles han estat afectant tant a la casa situada al número 21, com a diversos habitatges de la finca del número 18.

Les fortes pluges d’aquests dies han agreujat aquesta situació. El veïnat afectat denuncia que el banc, propietari d’aquesta casa, va “donant llargues” i que des de l’Ajuntament d’Ontinyent, “se’ns ha dit que actuaran, però portem així ja cinc anys”.

El veïnat afectat, al número 18, ha denunciat públicament aquesta situació, perquè és “insostenible” i adverteixen que si la paret afectada cedeix, “suposaria l’enderrocament del nostre edifici. De moment són dos pisos els afectats, però si cau, som 15 famílies les que vivim ací”, afegeixen. En concret, en el primer pis d’aquest edifici, s’ha hagut d’apuntalar una de les habitacions, pel perill que suposa.

Aquesta informació s’ampliarà, demà, en l’edició en paper d’El Periòdic d’Ontinyent.