Dos detinguts amb 5 quilos de cocaïna en Ontinyent i Aielo de Malferit

Agents de la Policia Nacional detenien el passat dimecres a dos homes, de 27 i 41 anys, d’origen espanyol, com presumptes autors d’un delicte contra la salut publica, després d’intervenir-les més de cinc quilos de cocaïna i prop de 3.000 euros en metàl·lic, entre altres efectes.

Les investigacions s’iniciaren en tindre coneixement els agents que una persona poguera estar distribuint cocaïna en Alzira en dosis no superiors als 100 grams, pel que després de diversos meses d’investigació va ser localitzada, ja que havia establert un punt de distribució en Ontinyent, així com en Alzira, Xàtiva i altres localitats pròximes.

Fruit d’aquestes investigacions, en la matinada del dimecres, els policies localitzaven al sospitós circulant en un vehicle en l’autovia que uneix Xàtiva i Ontinyent, seguit de prop per altre vehicle. En parar un d’ells en Aielo de Malferit i a l’adonar-se l’altre de l’acció, un dels sospitosos va emprendre la fugida a gran velocitat, sent detingut en Ontinyent quan es disposava a abandonar el cotxe.

Els policies van intervenir cinc quilos del que pareixia cocaïna, i que anaven ocults en dues ‘caletas’ ubicades darrere els pilots posteriors, en el vehicle interceptat en Aielo, mentre que en el cotxe d’Ontinyent, es va confiscar un embolcall amb 489 grams del que pareixia cocaïna. A més de la substància estupefaent i els dos vehicles, els agents van intervenir 2.989 euros en metàl·lic, dues bàscules de precisió i dos telèfons mòbils.

Els detinguts, tots dos amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.