Dos ors i un bronze per al club Masters en la Copa de Judo de València

Aquest dissabte 1 de juny ha tingut lloc en el Poliesportiu Lluis Puig de Burjassot la Copa de Judo de València, on el club de Judo Masters d’Ontinyent ha aconseguit dos medalles d’or, una de bronze, dos cinquens llocs i una setena posició.

En la categoria benjamí el nostre judoka Diego Benavent Asensi aconsegueix la medalla d’or, després de dos combats guanyats per ippon, en la categoria +50kg.

També la nostra única competidora Paula Cuartero Dabah, aconseguia el segon metall daurat amb una important medalla d’or, que s’emportava cap a Ontinyent després de dos combats guanyats per ippon, demostrant una gran tècnica.

En la categoria infantil Jorge Bellver Torró obtenia un 5è lloc en la categoria de -60kg, després de dos combats molt renyits, en els quals va demostrar el seu potencial i Gerard Marquez Jaramillo un 7é lloc en la categoria -55kg on hi havia major quantitat de participants.

Els més xicotets del club, en la categoria Prebenjamí, van tindre grans fites, sent així Izan García Ribera va obtenir un 5è lloc, després de realitzar grans combats en la categoria més nombrosa de la competició. Daniel Muriana Pla va aconseguir el 3r lloc i la medalla de bronze després d’uns combats molt disputants.

Així est tanca un any de molt d’esforç i grans fites per part dels nostres judokes i dels seus senseis (entrenadors) i famílies.